Lisa Hazenoot

Morris op halloweentocht voor KNGF

KNGF leidt trouwe viervoeters op om mensen door het leven helpen. Dat is natuurlijk fantastisch! Maar zonder onze hulp is dat niet mogelijk. Daarom gaat Morris de KNGF Hondenhalloweentocht van 5km lopen om geld op te halen voor het opleiden van zijn mede trouwe viervoeters tot geleidehonden. Om mee te doen heeft hij minimaal €50,- sponsorgeld nodig. Maar natuurlijk streeft hij naar meer en wil hij minimaal het dubbele gaan ophalen. Help jij Morris mee in zijn actie voor het opleiden van geleidehonden? Doneer dan nu zijn actie!

De opbrengst gaat naar het opleiden van geleidehonden. Het minimale bedrag van €50,- staat symbool voor een week verzorging en opleiding van een geleidehond.

27/10/2018
11:13

Anoniem

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.