Vier je feestje!

Iets te vieren? Laat ons meedelen in de feestvreugde. Vraag bijvoorbeeld om een donatie in plaats van een verjaardagscadeau. Dat kan op onze feestelijke actiepagina. Net als op jouw echte feest vieren we daar ook een feestje. Want je kunt precies bijhouden hoeveel er is gedoneerd. Je kunt zelfs een cheque uitprinten met het bedrag en een onthullingsmoment inplannen tijdens jouw feest. Zet het confettikanon maar vast klaar!

Jouw gasten kunnen een donatie doen zodra de actiepagina is aangemaakt. Natuurlijk laat je ze dat even weten via bijvoorbeeld Whatsapp of Facebook. Zijn er gasten die liever contant een donatie willen doen? Geen probleem. Vraag dan ons informatiepakket aan op de downloads pagina. Wij voegen daar ook een donatiebox aan toe. 

Een Vip op je feestje

Droom jij van een VIP op je feestje? Boek dan een (online) KNGF Geleidehonden ambassadeur. Onze ambassadeurs vertellen wat een geleidehond voor ze betekent. Hun verhaal maakt zeker indruk op jouw gasten.

Slingers? Taart? Vergeet je actiemateriaal niet

Fleur je feest op met ons actiemateriaal. Onder het kopje downloads vind je informatiepakketten en handige documenten. Ben je op zoek naar ander materiaal? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

 

03/09/2020
23:47

Kelly

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.