Sandra Van Rosmalen

Actie ter ere van Assistentiehond Babbe , KNGF en onze moeders💜

Ter ere van ADL-Assistentiehond Babbe, onze lieve moeders en KNGF voeren wij actie voor een exclusieve sponsorpup.

 

Mijn avontuur met KNGF Geleidehonden begon 11 jaar geleden met Babbe mijn ADL-Assistentiehond. Babbe was meer dan een hulp, ze was de sleutel tot mijn menselijkheid. .

 " Door haar onvoorwaardelijke steun en toewijding gaf ze mij een kostbaar geschenk, het vermogen om weer volledig mens te zijn, met waardigheid en zelfstandigheid "

 

Bij mij is ze met pensioen gegaan en gebleven en voor haar overlijden heeft ze lieve Dronne klaargestoomd om het stokje over te nemen. Babbe’s invloed op mijn leven is onmeetbaar groot en blijft een bron van inspiratie en kracht.

Dronne, mijn stralende ster en trouwe ADL-Assistentiehond, heeft mijn leven veranderd. Met haar aan mijn zijde blijf ik zelfstandig wonen in mijn eigen huis, ver weg van de muren van een verpleeghuis. Haar onvoorwaardelijke liefde en toewijding maken elke dag bijzonder. Dronne is mijn maatje, zij opent de deur naar mijn zelfredzaamheid.

Dronne is getraind met veel liefde en geduld bij KNGF Geleidehonden, mogelijk gemaakt door o.a. donaties en giften. Deze giften zijn de levensader voor het trainen van deze superhelden. Elke bijdrage helpt om meer mensen zoals mij een “Dronne’’ te geven, een held die meer is dan een ADL- Assistentiehond.

 

 

 

Hieronder de " Ode aan Babbe "

klik op de link hieronder in het paars om het filmpje te zien.

De ode aan Babbe

Lieve Babbe,


De naam Babbe kan niet beter bij jou passen. Want jij, ‘Malle Babbe’, tovert altijd een lach op mijn gezicht.
Vanaf de dag dat ik jou ontmoette, is de zon weer gaan schijnen in mijn leven. De verpleegzorg hoefde niet meer te komen, want jij verzorgde mij.

Door jouw hulp en onvoorwaardelijke liefde kon ik zelfstandig blijven wonen en had ik mijn ‘menszijn’ weer terug.

Weet je nog, die dag dat ik uit de rolstoel viel? Ik reageerde niet meer. Maar jij rende, zoals geleerd, naar het alarmapparaat en drukte met je neus de knop in om de hulpdienst te bellen. Toen ik bijkwam, lag je met je warme lijfje tegen mij aan - en daar ben je al die tijd gebleven.

Nu ben je met pensioen en heeft Dronne het stokje overgenomen. Wat ben ik trots op jou en hoe je Dronne al jouw liefde en wijsheid hebt gegeven. Ze leert elke dag van jou.

Ik hoop dat we nog heel lang samen door de modder racen. Ik zal heel goed voor je blijven zorgen, zoals je altijd voor mij deed.

Lieve Babbe, door jou ben ik een beter mens geworden. Dankjewel!

 

💫Babbe💫

Dronne

02/09/2024 | 10:30 Tot 02/09/2024 | 12:30

Lezing Mijn Helden, ADL- Assistentiehond Babbe en Dronne

Stel je voor een metgezel die meer is dan een vriend, een bron van onvoorwaardelijke
liefde en onschatbare hulp.


Dat zijn de Assistentiehonden van KNGF Geleidehonden. Met elke liefdevolle blik
verlichten zij niet alleen de taken in het dagelijks leven maar ook onze harten. Zij staan aan onze zijde, door dik en dun en laten je voelen dat je nooit alleen bent.
Mijn avontuur met KNGF Geleidehonden begon 11jaar geleden met Babbe mijn ADL Assistentiehond.

Babbe was meer dan een hulp, ze was de sleutel tot mijn menselijkheid. Door haar onvoorwaardelijke steun en toewijding gaf ze mij een kostbaar geschenk!


Het vermogen om weer volledig mens te zijn, met waardigheid en zelfstandigheid.


Bij mij is ze met pensioen gegaan en gebleven en voor haar overlijden heeft ze lieve Dronne klaargestoomd om het stokje over te nemen.

Babbe’s invloed op mijn leven is onmeetbaar groot en blijft een bron van inspiratie en kracht.

Dronne, mijn stralende ster en trouwe ADL-Assistentiehond, heeft mijn leven veranderd. Met haar aan mijn zijde blijf ik zelfstandig wonen in mijn eigen huis, ver weg van de muren van een verpleeghuis.
Haar onvoorwaardelijke liefde en toewijding maken elke dag bijzonder.

 

Dronne is mijn maatje, zij opent de deur naar mijn zelfredzaamheid.


De ADL Assistentiehond wordt speciaal getraind om binnen- en buitenshuis te helpen bij handelingen die de baas niet zelf kan of die veel pijn, moeite en energie kosten.

Zo kan zij post halen, lichtknopjes bedienen, iets oprapen, de telefoon pakken, maar ook helpen met uitkleden of de benen op de juiste manier in de voetsteunen van de rolstoel plaatsen en nog veel meer. Daar vertel ik u graag veel meer over tijdens de lezing.

 

 

 

Bekijk alle
13/07/2024
12:53

Alex en Melissa

Bekijk alle
  Bekijk alle
10/07/2024 | 11:27

In Your Eyes Only '' Dronne "

In jouw ogen, een stille zee, Waar liefde bloeit, zacht en teer. Elke blik, een zoete belofte, Een wereld vol liefde, puur en oprecht.  

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.