Vier je feestje met KNGF Geleidehonden

Waar kun je tegenwoordig nog feesten? Hier! Verjaardag voor groot of klein, jubileum of trouwdag? Vraag al je vrienden, familie en andere geliefden om je feestje mee te vieren. Met als cadeau een donatie voor KNGF Geleidehonden. Samen maken we er een fantastisch (online)feest van.

Je eigen feestpagina!

Laat de voorpret beginnen: maak hier je eigen feestpagina. Je krijgt daarna een bericht met tips, contactgegevens en een digitale toolkit zodat we je kunnen helpen bij de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan poster of uitnodigingstekst die je naar je gasten kunt sturen. Waarin ook je geschenkwens: een donatie aan KNGF, voor de opleiding van geleidehonden staat. Daarmee maken jullie de wereld toegankelijker voor mensen die zijn aangewezen op de hulp van onze honden. Fantastisch geschenk toch? Iedereen blij!

Hoogtepunt met cheque?

Op je feestpagina houdt een donatieteller de giften bij. Iedereen kan dus zien hoe jullie geschenk groeit. Je kunt je gasten ook uitnodigen voor een online hoogtepunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een KNGF ambassadeur met geleidehond als onlineVIP-gast? Hij/ zij kan vertellen hoe enorm veel een geleidehond betekent. Je gasten zullen onder de indruk zijn! En dan reik jij onder tromgeroffel en trompetgeschal een cheque met het eindbedrag uit.

 

Wij kunnen niet wachten het feestje met je te vieren! Heb je onze hulp nodig bij het aanmaken van je feestpagina of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

28/08/2023
11:04

Diverse ontvangen op mijn verjaardag zelf

Aan: Gerda 70 jaar
Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.