Fransien Meijer

Joep wandelt voor het KNGF

Joep: In mijn wijk wonen een paar kanjers van geleidehonden. Ik vind het knap wat zij voor hun baasjes doen. Daar hebben ze natuurlijk wel hard voor gewerkt, dat leer je niet zomaar. Op 27 oktober wandel ik graag mee om ervoor te zorgen dat er nog meer van dit soort fantastische honden opgeleid kunnen worden. Maar om mee te mogen wandelen moet ik wel gesponsord worden. Minimaal 50 euro moet ik inzamelen. Ga jij mij helpen door een klein bedrag te doneren? Dan wandel ik!

Ps: het minimale donatie bedrag is al binnen, ik mag meedoen! Hopelijk stroomt er nog wat meer geld binnen, want ik wandel voor een bijzonder doel. En alle kleine beetjes helpen natuurlijk! 

27/10/2018
00:50

Fransien

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.