Bloem de Haas

Finn zet zich in voor KNGF

Finn is mijn allerbeste vriendje en ik zou niet weten wat ik zonder hem zou moeten. Ik besefte pas hoeveel een hond voor je kan betekenen toen ik er zelf een kreeg. Hoe mooi is het dan als hij je ook nog kan helpen bij dagelijkse opdrachten als je die zelf niet kan uitvoeren? Daarom doen Finn en ik dit jaar weer mee aan de Halloween tocht.

Voor de mensen die Finn en mij niet kennen: Ik ben Bloem en ben 16 jaar. Finn is een Boston terrier van bijna 2 jaar. Finn is een echte held op sokken, hij doet heel stoer maar vind eigenlijk best veel spannend. Finn is erg actief en is dan ook het liefst de hele tijd bezig, of dit nou spelen is of iets nieuws leren. Finn en ik houden beide erg van agility, ik vind zelf dan ook dat hij hier erg goed in is ;) 
Als je meer van Finn wilt zien kan je hem volgen op zijn Facebook pagina die Meneer man Finn heet! Meneer man is zijn bijnaam, ik noem hem vaak zo :) 

Hoe meer geld wij inzamelen hoe meer honden kunnen worden opgeleid tot geleidehond. Van elke 50 euro kan een hond een weeklang worden verzorgd en de training krijgen die nodig is om geleidehond te worden.
Wij hopen dit jaar weer een mooi bedrag te kunnen ophalen en hebben enorm veel zin in de tocht zelf :)

26/10/2018
10:45

Marco

Bekijk alle
  Bekijk alle
25/10/2018 | 21:01

Bijna zover! Finn is er klaar voor

Aanstaande zaterdag is het zover, Finn en ik zullen dan deelnemen aan de Halloween wandeling. Finn is er al bijna helemaal klaar voor maar heeft nog niet besloten welke outfit hij gaat aandoen! Gaat hij als duiveltje of als dinosaurus?Wat wel zeker is dat wij de laatste uren tot de tocht nog ons best gaan doen zoveel mogelijk geld in te zamelen!Heel erg bedankt aan iedereen die ons al gesupport heeft, wij zijn enorm blij met het bedrag wat wij al opgehaald hebben :)

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.