Arnoud van Alfen

Dagr

Als eerst even voorstellen,

Mijn naam is Dagr en ik ben een elandhond van 4 jaar. Samen met mijn 2-voeter ( beter bekend als het baasje) wandelen wij zoveel en zo vaak mogelijk. Wij kunnen gaan en staan waar wij willen.

Helaas heeft niet iedereen dit geluk, en zijn er mensen die afhankelijk van o.a. geleidehonden om goed te kunnen functioneren.

Sinds een paar maanden zijn ik en mijn baasje al druk bezig voor het KNGF met de doppen-spaar actie. Tijdens onze wandelingen nemen wij zoveel mogelijk zwerfafval mee, voornamelijk plastic flessen met doppen. Deze worden opgespaard en gaan via de lokale thuiszorg naar het KNGF.

Via internet kwam deze actie naar voren, een mooie wandeling, maar wel een om ook bij stil te staan. Wij hopen met deze actie geld op te halen om iemand die een geleidehond nodig heeft er 1 te kunnen geven. En voor zover mogelijk de zelfde vrijheid te laten ervaren als die wij hebben.

 

 

 

25/10/2018
00:13

Jessica

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.