Kom in actie voor KNGF Geleidehonden!

Goed nieuws! Jij kunt een bijdrage leveren aan een gelukkiger, zelfstandiger en mobieler leven van mensen met een beperking. Hoe? Door in actie te komen voor KNGF Geleidehonden. Sinds 1935 leiden wij geleidehonden op. In eerste instantie alleen voor blinde en slechtziende mensen, maar inmiddels leiden we ook ADL - assistentiehonden, PTSS - assistentiehonden en assistentiehonden voor kinderen op.

Om zo’n fantastische hond op te leiden zijn we afhankelijk van giften en nalatenschappen. Wil je niet alleen geld maar ook tijd doneren? Kom dan in actie voor KNGF Geleidehonden. Op ons eigen actieplatform kun je zelf een actie starten. Dus mobiliseer je vrienden, collega’s, klasgenoten, koor, buren of sportclub en zet je in voor KNGF Geleidehonden. Met jouw actie maak je het verschil voor mensen met een (visuele) beperking.

Kom ook in actie! 


Start je eigen actie
Heb je een plan of juist nog niet? Geen probleem. Kijk verder via onderstaande link en doe inspiratie op voor het starten van je eigen actie:

Start eigen actie

Aansluiten bij een bestaande actie
Wil je je aansluiten bij een actie van bijvoorbeeld vrienden, bekenden of collega’s? Zoek de actiepagina en doe mee:

Alle acties

Aansluiten bij een campagne
Wil jij met je actie aansluiten bij een van onze bestaande campagnes zoals de Halloween Hondentocht? Kijk dan via onderstaande knop welke campagne het beste bij je past:

Campagnes

Vier je feestje met ons!
Jij een feestje? Wij ook een feestje. Heb je binnenkort iets te vieren en heb je alles al? Vraag dan een gift voor KNGF Geleidehonden in plaats van een cadeau:

Vier je feestje 

 

 

Lees meer Lees minder

Heb je een plan? Meld jouw actie dan aan via ons actieplatform.

Start actie
  Bekijk alle
04/05/2020 | 10:02

Actievoorgeleidehonden.nl is vernieuwd!

Start nu nog makkelijker een actie voor KNGF Iedereen kan nu in een handomdraai een actie starten op de actiepagina van KNGF Geleidehonden. Sinds vorige week hebben we namelijk deze website vernieuwd. Zie jij de verschillen? Gebruiksvriendelijker en nieuwe actiematerialen De actiepagina is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker door meer structuur en minder tekst. We spreken verschillende doelgroepen direct aan waardoor het voor iedereen makkelijker is om op de juiste plek een eigen actie op te tuigen. Ook kun je nu gemakkelijk actiematerialen, zoals informatiepakketten en afbeeldingen, downloaden of aanvragen via de 'Downloads' pagina.  Stimulans om zelf aan de slag te gaan De campagnes van KNGF Geleidehonden hebben een eigen plek waardoor het makkelijker is om hier een donatie aan te doen. We hopen dat deze campagnes donateurs stimuleren om vervolgens met een eigen actie aan de slag te gaan. Heb je al leuke ideeën voor een actie? Ga aan de slag of laat je inspireren door andere voorbeelden via de 'Kom in actie' pagina. 
Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.