Joy4life Lifestyle & Preventie Centrum

Bodypump on the Beach

Op zaterdag 2 juli a.s. organiseren wij een Bodypump on the Beach evenement op het Veluwemeerstrand bij Beachclub NU (Bremerbergdijk 10 te Biddinghuizen). Iedereen vanaf 12 jaar kan zich inschrijven voor 1 uur (kosten € 10) - 2 uur (€ 15) of 3 uur (€ 20). We starten met het 1e uur om 10.00 uur - 2e uur 11.15 en het 3e uur om 12.30 uur. Inschrijven kan via: info@j4l.nl graag o.v.v. naam - tel.nr. - welk uur of uren men mee gaat doen. Inschrijving is definitief na betaling rechtstreeks via onze actiepagina bij het KNGF. Doe allen mee om het fantastische werk van het KNGF van harte te steunen. Wij gaan ervoor!

11/07/2016
12:39

Beachclub Nu bv

Bekijk alle
  Bekijk alle
23/05/2016 | 11:34

Dank voor de eerste donaties!!!

Geweldig om te zien dat de eerst donaties al binnen komen! Dank aan iedereen!   Weet je dat je onze actie ook kunt volgen via de speciale FaceBookpagina?  En weet je wat ons iedere dag een geweldig motivatie geeft?  De komst van deze twee toppers naar Joy4life:   Sabina van Pouderoijen en haar geleidehond Milan!  Een vertrouwd beeld voor ons allen, maar in feite heel bijzonder.  Blijf nog lang komen allebei! 

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.