GANBATE RALLY TÆM DESU VOOR KNGF!

GANBATE RALLY TÆM DESU VOOR KNGF!

Wij, Laurence en Christian, zijn al sinds zo lang we ons kunnen herinneren beste vrienden. Deze zomer komt een jongensdroom van ons uit. Samen rijden we de 8500 km lange Baltic Rally vanaf Amsterdam een rondje om de Baltische Zee via Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en de Noordkaap, Finland, Rusland, de Baltische staten en Polen.

Voor ons een fantastische ervaring, maar dat willen we graag delen door hiervoor ook geld in te zamelen voor een goed doel.

We willen graag geld inzamelen voor KNGF Geleidehonden, een stichting die geleidehonden trainen/opleiden voor slechtzienden en voor mensen met andere beperkingen zoals kinderen met autisme, mensen met fysieke of verstandelijke beperking of voor mensen met PTSS.

Hoe klein je donatie ook is, alles helpt! 100% van de donaties zal naar KNGF Geleidehonden gaan.

Control+klik op de linkjes!

Link naar KNFG Geleidehonden

Link naar de Baltic Rally

 

 

27/06/2018
12:15

Universal Peace Federation

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.