Cyclingmarathon Fitness Aalsmeer

Cyclingmarathon Fitness Aalsmeer

Op 2e paasdag houdt Fitness Aalsmeer een spinningmarathon om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KNGF! Met maar liefst 3 lesuren en 75 plekken hopen we op een sportieve en gezellige dag. Fiets voor de mobiliteit en vrijheid van een ander!

Ken je iemand die mee fietst? Steun diegene en doneer!

21/04/2017
12:57

Mirjam

Bekijk alle
  Bekijk alle
25/04/2017 | 13:19

Dank jullie wel!

Beste Spinners van Fitness Aalsmeer, Fietsen voor de mobiliteit en vrijheid van een ander hebben jullie meer dan waargemaakt. Wat waren wij enorm verrast met de de uitzonderlijk royale donatie van jullie! Met de steun en hartverwarmende betrokkenheid van jullie kunnen wij mensen met een beperking op weg helpen. Dat kan heel letterlijk door het opleiden van blindengeleidehonden die hun baas veilig van A naar B brengen. Maar ook mensen in een rolstoel, een posttraumatische stressstoornis of kinderen met autisme kunnen we weer vrijheid bieden. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen KNGF, schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief via www.geleidehond.nl/nieuwsbrief. Namens KNGF Geleidehonden enorm bedankt voor jullie inzet en steun!

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.