Aanhangwagen puppyspullen

Nieuwe aanhanger voor de puppyspullen

Hallo iedereen, 

Welkom op de actiepagina van Eva Sterk, Tamara van der Wagen en Yvette Keij. Alledrie werkzaam bij KNGF Geleidehonden. Eva en Tamara werken sinds ruim een jaar samen op de afdeling Puppy- en Pleeggezinnenzorg (PPZ) van KNGF Geleidehonden. Naast dat zij collega's zijn, zijn ze ook wel eens samen in het wild te bewonderen. Zowel in een restaurant, op een festival en in de kroeg onder het genot van een hapje en een drankje, alswel met onze hondjes in de bossen. Yvette werkt bij de afdeling ICT en is in haar vrije tijd het liefst actief bezig met haar honden. Graag willen wij jullie dan ook voorstellen aan onze drie kanjers: Matts, Joy en Rowan. Matts is een Golden Retriever reu van ruim 1,5 jaar en Joy een Mechelse Herder teef van bijna 4 jaar en Rowan is een Golden Retriever reu van bijna 8 jaar. 

Een paar weken geleden is het idee ontstaan om onze wandelingen iets te intensiveren en samen te gaan trainen voor de speciale editie van de Dog Survivalrun in Zeewolde op zaterdag 21 april 2018. Naast de conditionele uitdaging voor zowel onszelf als de honden, willen wij daar nog een extra uitdaging aan vast koppelen. Met deze run willen wij geld ophalen voor een nieuwe aanhanger voor KNGF Geleidehonden. De aanhanger is onder andere nodig om werpkisten, kennelpanelen en overig nestmateriaal van KNGF Geleidehonden te vervoeren naar onze fokgastgezinnen. Daar KNGF Geleidehonden in de toekomst wil blijven groeien en ontwikkelen zou een tweede aanhanger veel logistieke vervoersproblemen vereenvoudigen. Helpen jullie ons mee om het streefbedrag op te halen? Doe dan snel een donatie om ons te sponsoren! Daarnaast zijn jullie natuurlijk ook van harte welkom om ons zaterdag 21 april aan te komen moedigen in Zeewolde en live te zien of wij de eindstreep ook daadwerkelijk halen! 

Liefs van Eva en Tamara

21/04/2018
17:33

Jantine

Bekijk alle
  Bekijk alle
02/05/2018 | 9:43

Bedankt!

Zaterdag 21 april was het zover, de Dogsurvival waar wij met onze honden aan hebben meegedaan. Het was heerlijk weer en omdat wij eind van de ochtend startten was het qua temperatuur voor de honden ook goed te doen. Het was een zwaar parcours, met zowel hindernissen in het water als door zand en gras. Zo moest je onder andere over hoge zandbergen heen, door vieze sloten banjeren, over schuttingen springen en over een vlot in het water klimmen. En dat met nog een extra tonnetje zand als ballast onder de arm. Maar de honden en wij vonden het allemaal super en onze toppers hebben het ook geweldig gedaan. Alle drie zijn we over de finish gekomen en we willen graag een aantal van onze mooie actiefoto’s met jullie delen. Daarnaast hebben we ook een heel mooi bedrag opgehaald en gaan we aan de slag om hier een mooie aanhanger met bestickering van Groove Graphics voor de puppen spullen voor aan te schaffen. Ook willen we graag de winnaar van de exclusieve rondleiding bekendmaken. Wij hebben uit alle namen een lootje getrokken, zie het filmpje, en de winnaar is: De schatkamer van Sophie, Gefeliciteerd! Wij zullen contact opnemen om de rondleiding in te plannen. Zodra onze aanhanger binnen is, zullen wij uiteraard een foto hiervan plaatsen. Nogmaals ontzettend bedankt voor alle steun!  Tamara, Yvette en Eva  

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.