Doneer nú smeerkaas voor geleidehonden in opleiding!

Het gaat gesmeerd bij KNGF Geleidehonden!

 

Doe mee met deze gelikte actie

 

Wat hebben smeerkaas en geleidehonden met elkaar te maken? Onze honden zijn er werkelijk dol op en doen er alles voor. Onze instructeurs maken tijdens de training daarom dankbaar gebruik van het gele smeersel. De smeerkaas zetten we vooral in om het commando ‘hier komen’ aan te leren en bij zoekopdrachten. Voordat we bijvoorbeeld het commando ‘zoek paal’ geven, smeren we een beetje smeerkaas op het voetgangerslicht. De honden leren zo snel waar ze moeten zoeken en likken het schoon af. Op een positieve manier leren geleidehonden in opleiding de zoekopdracht uitvoeren. Natuurlijk krijgen onze honden niet de hele dag door smeerkaas. We doen dit op een gecontroleerde manier en wisselen dit af met andere beloningen. Denk daarom nu niet: laat ik mijn hond ook eens op smeerkaas trakteren. Sommige honden eten de smeerkaas namelijk met tube en al op, niet handig dus. Wel handig: voor één euro kunnen wij al een tube smeerkaas inkopen.

 

Help je ons de tubes voor dit jaar inkopen? Wij hebben er 5.000 nodig! Doneer dus 1 euro voor 1 tube! 

 

Namens onze geleidehonden in opleiding heel hartelijk dank voor je hulp en steun!

19/03/2020
14:04

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
17/01/2020 | 10:38

Dank voor jullie steun, maar...... we zijn er nog niet!

 Lieve donateurs,    Ontzettend veel dank voor jullie steun! Dankzij jullie kunnen we al meer dan 1.000 tubes smeerkaas aanschaffen voor de training van onze geleidehonden! Maar we zijn er nog niet..... Jullie kunnen ons verder helpen door dit bericht te delen met vrienden, familie en collega's. Dit kan heel simpel door dit bericht te delen door één simpele klik op deze pagina via Facebook, Twitter, Whatsapp, Linkedin óf zelfs via een Tikkie! (Zie onder dit bericht)   Nogmaals dank voor jullie steun!   Delen = lief!

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.