Halloween Hondentocht 2019

Laat jouw hond minimaal € 50,- aan sponsorgeld ophalen en draag direct bij aan de opleiding van een geleidehond. 

Loop jij mee met de Halloween Hondentocht? Deze spannende wandeling van 5 kilometer gaat door het schemerige Amsterdamse Bos, een prachtige locatie voor het echte Halloween-gevoel.

En dit jaar is er nóg meer te doen! Leer je hond trucjes of zelfs een dansje doen of laat hem vereeuwigen in een hilarische cartoon. Win de spup-quiz, geniet van poffertjes of laat jouw toekomst voorspellen door onze waarzegster. Ondertussen steun je ook nog onze knappe geleidehonden in opleiding. Laat jouw hond sponsoren en geniet van een onvergetelijke tocht! Elke hond, vanaf één jaar oud, kan al meelopen voor een sponsorbedrag van minimaal € 50,-.

Hoe doe je mee:

  • Ga naar 'loop mee' en start je eigen actie
  • Maak een mooie actiepagina met foto's van jouw hond en een motivatie waarom je meeloopt
  • Deel jouw actiepagina met vrienden, bekenden, familie en haal zoveel mogelijk geld op voor KNGF Geleidehonden.

Loop mee

Geniet samen van een spannende tocht!

Waar en wanneer:

  • Zaterdag 26 oktober 2019
  • Starttijd: tussen 15.30 en 20.30 uur
  • Start en finish: Amsterdamse Arenaterrein
  • Lengte wandeling: 5 kilometer

Waarom deze Halloween Hondentocht?

Halloween, op 31 oktober, is een feest van duisternis en verlichting. In de donkere dagen voor Kerst is een gidslicht noodzakelijk om je weg door het donker te vinden. De honden die zich laten sponsoren voor de geleidehonden, dragen tijdens de wandeltocht een verlichte halsband waarmee zij het pad van hun baas verlichten. Zij doen voor één dag hetzelfde als onze geleidehonden dag in dag uit doen; ‘het pad van hun gehandicapte baas verlichten’. Het sponsorgeld gebruikt KNGF Geleidehonden om de opleiding van de geleidehonden te betalen.

 
Meestgestelde vragen
Spelregels Halloween Hondentocht

20/12/2019
15:34
Bekijk alle
  Bekijk alle
30/10/2019 | 14:23

Het verslag en de foto’s!

Wat was het een gezellige en mooie dag afgelopen zaterdag! Ruim 250 gesponsorde honden liepen afgelopen zaterdag de spookachtige 5 kilometer door het Amsterdamse Bos. En met succes, want er is maar liefst 31.603 euro opgehaald voor de opleiding van onze toekomstige hondenhelden. Een fantastisch resultaat dus, dank allen voor jullie inzet! We hebben een mooi sfeerverslag en een hoop foto’s van de dag gemaakt, deze bekijk je hier. Een videoverslag kun je later vandaag op onze Facebookpagina vinden. Wat kan er beter?We hebben al een aantal mooie reacties ontvangen en zijn natuurlijk erg benieuwd naar jullie mening. Wat kon er beter, wat moet volgend jaar zeker weer terugkomen etc. Invullen van deze enquête kost een paar minuutjes en zou ons erg helpen. Alvast bedankt! Schrijf je in voor de nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van ons werk en onze knappe geleidehonden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis niets!

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.