Marleen van den Berg

Handgemaakte hangertjes voor KNGF

Zelf heb ik sinds enkele jaren een hond op mij heen, ik kan inmiddels ook niet meer zonder. Geen geleidehond weliswaar, maar toch helpt een hond mij in vele opzichten. Dat een hond zo opgeleid kan worden, dat hij/zij een mens tot steun en hulp kan zijn vind ik ongelofelijk bijzonder. Ik zou willen dat iedereen die een geleide, assistentie of buddyhond nodig heeft of er baat bij zou hebben, de mogelijkheid heeft om dit waar te maken. Om een steentje bij te dragen zet ik mijn talenten in. Ik maak hangertjes van kralen met een bedel die ik verkoop. De opbrengsten deel ik door 2. De ene helft is kosten en de andere helft wil ik graag doneren aan KNGF geleidehonden. Op mijn eerdere pagina op PIF world had ik al een bedrag van € 125,00 bij elkaar geknutseld!! Natuurlijk met grote dank aan iedereen die enthousiast mijn hangertjes heeft gekocht!! Mijn hangertjes zijn te vinden op: https://www.facebook.com/groups/1012300405457757/
15/08/2016
19:55

Marleen

Bekijk alle
  Bekijk alle
14/05/2016 | 15:56

Naast hangertjes ook andere leuke dingen!

Zoals de titel al aangeeft, maak ik naast hangertjes ook regelmatig andere leuke dingen. Zo kan ik nu met een kleine aanpassing van een hangertje, een ketting maken! Erg leuke ontwikkeling, bedacht door mijn grootste fan: mijn moeder ;) Ook heb ik eerder boekenleggers gemaakt (metalen staafje dat tussen het boek gaat met mooie kralen voor langs de kaft), kettingen, oorbellen, armbanden en sleutelhangers. Regelmatig staan deze dingen ook op mijn Facebook pagina. Ik hoop op deze manier nog meer bij elkaar te sprokkelen voor KNGF geleidehonden! Intussen staat de teller op: € 226,00 (€ 125,00 via PIF world) voor KNGF geleidehonden!! Super trots op!

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.