Jennifer Roberts

Tracey voor KNGF Halloween Hondentocht

Halloween Hondentocht 2019

 26 oktober 2019 

Lekker wandelen voor een goed doel! 

Deze spannende wandeling van 5 kilometer gaat door het schemerige Amsterdamse Bos, een prachtige locatie voor het echte Halloween-gevoel.

En dit jaar is er nóg meer te doen! Leer je hond trucjes of zelfs een dansje doen of laat hem vereeuwigen in een hilarische cartoon. Win de spup-quiz, geniet van poffertjes of laat jouw toekomst voorspellen door onze waarzegster. Ondertussen steun je ook nog onze knappe geleidehonden in opleiding.

Een gezellig Halloween voor Honden en mensen!

 

23/10/2019
13:14

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
22/10/2019 | 23:24

Bedankt Donateurs en Nieuw Doelbedrag!

Tracey en ik willen heel graag de donateurs bedanken! Ons nieuwe doelbedrag is €100. Help ons Aub om ons doel te bereiken! Deel deze aktie en steun het KNGF! bedankt Tracey en Jennifer

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.