Ingrid Zuijderwijk

Verschillende soorten Cupcakes, Muffins en Taarten

Vanaf mijn jeugd ben ik, Ingrid, al diep onder de indruk en bezorgd, hoe mensen met een visuele beperking boodschappen doen, een eindje wandelen of naar het werk gaan. Dankzij KNGF geleidehonden krijgen mensen, met een visuele of andere beperking hun mobiliteit en zelfstandigheid terug!

Ik heb een fulltime job in de gezondheidszorg, dus een hond in huis is geen optie. Sinds een paar maanden heb ik een pup van het KNGF geadopteerd. Ik steun hem financieel zodat hij straks de opleiding kan volgen, want voor hem staat een belangrijke rol te wachten. Wekelijks kijk ik in het dagboek van Twirre hoe het met hem en het pleeggezin gaat.

Vorige week heb ik virtueel in de "Beleving" mogen ervaren, hoe je met een geleidehond door hartje Amsterdam loopt en een interessante rondleiding bij KNGF gehad. Door deze zeer bijzondere ervaring, zijn mijn creatieve talenten gaan kriebelen. Ik bak met zorg en passie verschillende soorten cupcakes, muffins, taarten voor feestjes, verjaardag of traktatie en verkoop deze t.b.v. KNGF geleidehonden. Heeft u interesse, stuur een e-mail naar i.zuijderwijk@kpnplanet.nl of geef een donatie.

Steun Blindengeleidehonden, Assistentiehonden, Buddyhonden, Autismegeleidehonden.

02/02/2017
16:06

Collectebus Dierenkliniek De Duinen te Loosduinen

Bekijk alle
  Bekijk alle
16/04/2017 | 20:12

Afgestudeerd en aan het werk als geleidehond

 Bijna 2 jaar geleden adopteerde ik symbolisch Twirre, een pup van 3 maanden en zie nu een echte geleidehond. Twirre en nieuwe bazin veel plezier en geluk samen!

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.