Gwendolyna Romkes

Dier & Oog spaart voor de opleiding van een KNGF-pup

Als hondenbezitster en dierenarts beleef ik dagelijks de bijzondere rol van de hond in het leven van de mens. Ondanks de huidige welvaart en de vergevorderde wetenschap zijn er nog steeds aandoeningen of operaties die leiden tot blinde mensen. Voor deze mensen heeft een geleidehond niet alleen een toegevoegde waarde, maar is de hond zelfs een belangrijke bouwsteen voor hun bestaan en vrijheid. Dier & Oog is het project gestart geld in te zamelen om de kosten (€ 5.000,-) van een KNGF-geleide pup tijdens zijn eerste levensjaar te vergoeden. Dier & Oog is een doorverwijspraktijk in Den Haag voor dieren met een oogaandoening. Eigenaren die tevreden zijn en mij persoonlijk willen bedanken wil ik wijzen op deze actie en vragen hieraan te doneren. Zo krijgt hun persoonlijke attentie een blijvend karakter en kunnen we hopelijk nog meer mensen de onbetaalbare vriendschap en steun van een hond rijker maken. Ik geef regelmatig lezingen over oogheelkunde bij dieren aan verschillende doelgroepen. Op het eind van de lezing wijs ik mensen op deze actie en hoop ik op een gulle donatie. Ik bedank iedereen hartelijk die bij wil dragen aan deze actie.

06/05/2018
11:32

Dier & Oog

Bekijk alle
  Bekijk alle
25/11/2016 | 16:41

DierenDokters Voorburg

Vandaag de Dierendokters in Voorburg bezocht. Ook hier was grote interesse voor mijn presentatie en vond iedereen de info verfrissend. Heel leuk en bedankt voor jullie steun aan het goede doel!

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.