Eddy Eelsing

HondWeerInBalans voor KNGF Geleidehonden

Hallo, Mijn naam is Eddy Eelsing en ik ben de eigenaar van HondWeerInBalans. In het dagelijks leven werk ik met hondeneigenaren die probleemgedrag ervaren bij hun hond. Ik weet dan ook als geen ander hoe belangrijk een hond is in het leven van hun baasje. Daarom ben ik ook een enorme voorstander van geleidehonden.

De betekenis die deze honden hebben voor de mensen is niet te beschrijven. Het kan voor mensen een enorme positieve impact hebben op hun leven. Daarom wil ik graag iets voor KNGF Geleidehonden gaan doen.

Ik ga een mini triatlon lopen georganiseerd door de fitnessclub om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor KNGF Geleidehonden.
De mini triatlon bestaat uit:

250m zwemmen
10km fietsen
2,5km hardlopen

3 september vind de mini triatlon plaats van 10:00 tot 13:00 bij de page plas in Stadskanaal. Je bent van harte welkom om me aan te moedigen voor KNGF Geleidehonden.


31/08/2016
09:18

marlies

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.