Clarissa de Vries

(voor) de helden op 4 poten

( Lid van team: (voor) de helden op 4 poten )

Drie jaar geleden zijn wij met deze traditie gestart met alleen Rafiki, vorig heeft Zazu ons team versterkt en dit jaar hebben we er nog een teamlid bij, Jamsa van Bram en Carla Stouthart gaat samen met haar vriendjes meelopen voor dit ontzettend goed doel.

Samen willen zij zoveel mogelijk opleidingensweken voor de geleidehonden van het KNGF bijelkaar verzamelen.

De rust en behendigheid van de geleidehonden die wij elke dag in de hectiek van het openbaar vervoer zien, is zeer bewonderingswaardig. Ze geven een stuk onafhankelijkheid aan hun baasjes wat wij ons bijna niet kunnen voorstellen. De training van deze honden is lang, intensief en duur, maar zeer noodzakelijk. Helpen jullie Rafiki, Zazu en Jamsa mee om zoveel mogelijk geld voor deze opleidingen bijelkaar te lopen??

25/10/2019
19:11

Jan-Willem

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.