Carl Dasbach

180km trailrun door Tsjaad voor PTSS buddyhonden.

Hoi,

Vorig jaar heb ik mij ingezet voor de KNGF PTSS buddyhonden. Het was een heel avontuur en was heel blij met de opbrengst van deze actie.
Dit jaar ga ik voor hetzelfde doel vermits het streefdoel van mijn actie nog niet behaald is. En ik werk graag dingen af :)
Zondag 17 februari vertrek ik naar Tsjaad om op woensdag 20 februari aan de start te staan van de trail wedstrijd.
Spijtig genoeg genoeg is er een wijziging opgetreden in de organisatie. Wegens activiteiten van rebellen in de Ennedi regio, waar wij zouden moeten rennen, is de race verplaatst naar de Borkou-Fargeau regio.
Het conflict is ondertussen opgelost maar de Ennedi regio is nog niet vrijgegeven door het ministerie.
Maar het zal weer een mooi avontuur zijn. Nu met meer zandduinen en wind. Het traject is ook ingekort naar 120Km.
Het belangrijkste is dat ik me weer kan inzetten voor dit mooie doel van de KNGF!!

Dit jaar gaan we het weer samen waar maken en vooral mogelijk maken voor de opleiding van deze speciale honden!!

31/01/2018
21:27

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
08/02/2018 | 9:39

Terug thuis...

 Beste vrienden, Ik ben sinds maandag terug thuis. De reis terug was lang en vermoeiend, zeker het omschakelen van temperaturen boven de 30C naar -3C! brrrr! Het was een fantastische ervaring in een prachtig land. Veel nieuwe vrienden gemaakt en enorm genoten van het rennen door de Ennedi woestijn. Het parcours was heel zwaar maar dat was te verwachten. Heel blij ben ik om bij terugkomst te zien dat er weer donaties zijn bijgekomen. Waarvoor mijn hartelijke dank!! Daarvoor doen we het, toch! graag wil ik iedereen nog eens bedanken voor de steun en motivatie gegeven voor en tijdens mijn actie. Hier stopt het natuurlijk niet, het blijven steunen van de KNGF = het steunen van mensen die het echt nodig hebben! lieve groet, Carl PS; in bijlage een kleine video van de race om jullie een kleine indruk te geven hoe het was, enjoy!

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.