W
Walking Boots

Stoute (wandel) schoenen

Sponsorloop Nijmeegse Vierdaagse voor KNGF-geleidehondenšŸ¦®

Sandra en Margaret gaan hun best doen om het KNGF-geleidehonden te steunen door geld in te zamelen voor de geleidehonden in opleiding, tijdens de Nijmeegse vierdaagse waar zij 40 km per dag gaan lopen!

Sandra is als puppypleeggezin al jaren vrijwilliger om deze jonge studenten de basistraining te geven om uit te groeien tot een volwaardige geleidehond.
Margaret daarentegen, is geleidehond gebruiker en ervaart haar vrijheid wanneer ze met haar hond zelfstandig overal naartoe gaat.
Een kostbaar bezit en een geweldig gevoel van vrijheid, aldus Margaret. Sandra word helemaal blij wanneer haar ā€œpuppyā€œ opgroeit en in Amstelveen de opleiding gaat doen.

Een deel van de kosten, van deze honden, wordt vergoed door de zorgverzekeraar, maar dat bedrag is niet toereikend! Sandra en Margaret hebben dus de stoute (wandel) schoenen aangetrokken om geld op te halenĀ  om potentiĆ«le (blinden)geleidehond gebruikers blij te maken, evenals degene die op een vervangende hond wachten.

Draagt u het KNGF-geleidehonden ook een warm hart toe, sponsor Sandra en Margaret tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en geef hun schoenen de vleugels om een prachtig geldbedrag binnen te halen.šŸ˜

02/08/2023
21:19

Marco

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.