Luminary

Curio voor KNGF

Wij zijn Kiara, Nynke, Kelly en Maureen, studenten paraveterinair van het Curio in Breda en samen zetten wij ons in voor het KNGF.
Wij zetten ons in omdat wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om een hulphond te krijgen als ze die nodig hebben, zelf kennen we allemaal wel iemand die een hulphond (nodig) heeft maar, niet iedereen kan deze betalen.
We willen graag wat geld inzamelen om te helpen om deze prachtige en ontzettende slimme honden te laten trainen, voor men die ze nodig hebben. Dit kan zijn van blindengeleidehond, tot aan assistentie honden voor ADL.

15/07/2023
15:20

Jeroen

Bekijk alle
  Bekijk alle
06/06/2023 | 14:41

Nog 2 weken

De laatste 2 weken voor de benefiet zijn begonnen! Wij zijn als team druk bezig om de laatste dingen voor te bereiden! De prijzen voor de loterij zijn verzorgd met dank aan onze geweldige sponsoren en de band is druk bezig met repetities om een feestelijke avond te verzorgen. Graag willen wij iedereen 19 Juni om 20:00 verwelkomen om met zijn alle deze actie af te sluiten.

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.