Luminary

Curio voor KNGF

Ik wil in dit team

Wij zijn Kiara, Nynke, Kelly en Maureen, studenten paraveterinair van het Curio in Breda en samen zetten wij ons in voor het KNGF.
Wij zetten ons in omdat wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om een hulphond te krijgen als ze die nodig hebben, zelf kennen we allemaal wel iemand die een hulphond (nodig) heeft maar, niet iedereen kan deze betalen.
We willen graag wat geld inzamelen om te helpen om deze prachtige en ontzettende slimme honden te laten trainen, voor men die ze nodig hebben. Dit kan zijn van blindengeleidehond, tot aan assistentie honden voor ADL.

29/05/2023
21:44

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
17/04/2023 | 11:03

Stream voor het KNGF

[NL] Afgelopen vrijdag is de twitchstreamster Fluffgoblin ook wel bekend als Linn zo vrij geweest om een stream te doen voor ons goede doel om donaties op te halen, Kelly was hier bij te gast en samen hebben ze 585 euro opgehaald! Wij willen Linn en iedereen die de stream heeft bijgewoond en gedoneerd heel erg bedanken voor alles! Bekijk de stream hier terug: https://www.twitch.tv/videos/1793552394 [ENG] Last friday the streamer Fluffgoblin aka Linn was so kind to have a stream completely focussed on our charity to gather donations, Kelly was allowed to be a guest and together they raised 585 euros! We want to thank Linn and all viewers and donators for everything! Watch the stream back here: https://www.twitch.tv/videos/1793552394  

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.