Sisters United for KNGF 2018

'Sisters United for KNGF' gaan hun spaardoel overtreffen!

Wij zijn gek op honden en gek op mensen! Wij kunnen ons nauwelijks voorstellen hoe het is om hulpbehoevend te zijn. Deze honden krijgen de training, de aandacht en tegelijkertijd ook liefde om zo na de opleiding de steun en toeverlaat van een mens te worden. Er is niks mooier dan dat!

26/10/2018
20:00

Paul

Bekijk alle
  Bekijk alle
04/09/2018 | 9:01

Sisters United for KNGF gaan zichzelf overtreffen!

Vorig jaar heeft Sisters United for KNGF 500,00 europ opgehaald voor KNGF Geleidehonden. Dit jaar gaan zij zichzelf overtreffen door het doel omhoog te brengen. "Het voelde zo goed vorig jaar om dit te mogen doen voor KNGF, dus dat gevoel en het spaardoel willen we dit jaar overtreffen, zodat nog meer honden opgeleid kunnen worden" aldus Nathalie, één van de zusters van 'Sisters United for KNGF'.Naomi, de jongste van de twee zusjes heeft twee hondjes, allebei Cavalier King Charles Spaniels. De bruine is het mannetje en de zwarte is het vrouwtje. Allebei zachtaardig, aanhankelijk en vooral heel trouw. Als je binnen komt lopen staan ze te kwispelen bij de voordeur van blijdschap."Wij willen graag dat mensen die het het hardst nodig hebben, altijd zo'n blij, liefdevol beest om zich heen hebben. Een hond verrijkt echt je leven. Mijn man en ik willen het liefst een groot huis met tientallen honden" aldus Naomi.  De zusters zullen van de komende kleine 2 maanden gebruik maken om mensen te attenderen op het belang van hun donatie. Het subdoel om het beste team van 2018 te worden is leuk, maar een grote zak geld aan KNGF kunnen overhandigen is hun droom! Help deze zusters en vooral KNGF. Doneer nu! 

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.