Cyclingmarathon Fitness Aalsmeer

Cyclingmarathon Fitness Aalsmeer

Meer informatie

Op 2e paasdag houdt Fitness Aalsmeer een spinningmarathon om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KNGF! Met maar liefst 3 lesuren en 75 plekken hopen we op een sportieve en gezellige dag. Fiets voor de mobiliteit en vrijheid van een ander!

Ken je iemand die mee fietst? Steun diegene en doneer!

21/04/2017
12:57

Mirjam

Bekijk alle
  Bekijk alle
25/04/2017 | 13:19

Dank jullie wel!

Beste Spinners van Fitness Aalsmeer, Fietsen voor de mobiliteit en vrijheid van een ander hebben jullie meer dan waargemaakt. Wat waren wij enorm verrast met de de uitzonderlijk royale donatie van jullie! Met de steun en hartverwarmende betrokkenheid van jullie kunnen wij mensen met een beperking op weg helpen. Dat kan heel letterlijk door het opleiden van blindengeleidehonden die hun baas veilig van A naar B brengen. Maar ook mensen in een rolstoel, een posttraumatische stressstoornis of kinderen met autisme kunnen we weer vrijheid bieden. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen KNGF, schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief via www.geleidehond.nl/nieuwsbrief. Namens KNGF Geleidehonden enorm bedankt voor jullie inzet en steun!

KNGF Geleidehonden wil heel veel mensen helpen met een speciaal opgeleide hond. Het fokken, verzorgen en opleiden van geleidehonden kost veel geld en bestaat uit twee jaar intensieve verzorging. Dat is nodig, want de speciaal getrainde hond wacht een belangrijke taak; het vergroten van het levensgeluk en de bewegingsvrijheid van mensen met een beperking. Als maatschappelijke organisatie is KNGF Geleidehonden grotendeels afhankelijk van giften en nalatenschappen. Jouw steun is dus zeer welkom.