Pruts en Knutsel

Pruts en Knutsel - Cruise voor geleidehond.nl

Op 31 maart neemt DSP Nederland B.V. actief deel aan de Viking Rally 2024.
Arjan en Roan hijsen de zeilen om de initiatieven van geleidehond.nl te ondersteunen. Door deel te nemen aan de Viking Rally 2024 leveren zij een bijdragen aan een doel dat onafhankelijkheid bevordert en levens verbetert voor de mensen met een beperking. Uw betrokkenheid, of het nu gaat om geldinzamelingen of vrijwilligerswerk, is een betekenisvolle stap naar het maken van een positieve verandering in de wereld.

Volg de reis op de sociale media van DSP en, het belangrijkste, draag bij aan de geldinzamelingen. Elke donatie, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij het maken van een betekenisvolle invloed!

DSP | Tilburg | Facebook

DSP Nederland (@dspnederland) • Instagram-foto's en -video's

0 m
van mijn doel 3.000 km
31/03/2024
22:14

Willem Amber

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.