Nikita Van der Starre

Steun met mij voor een hulphond

Doordat ik zelf werkzaam ben in de zorg zie ik wat een hulphond voor je kan doen. Hoeveel geluk en vrijheid deze voor mensen kan bieden.
Dat is waarom ik zelf ben gaan steunen want dit is hard nodig !!

Zelf ben ik hobby fotografe en vind ik het leuk om dieren en mensen op de foto te zetten. Omdat ik het belangrijk vind om goede doelen te steunen combineer ik het graag met mijn fotografie door leuke acties te doen. 

Volg me ook op 

https://www.facebook.com/vanderstarrefotografie

09/10/2023
09:59

Djoyca

Bekijk alle
  Bekijk alle
10/10/2023 | 14:09

Dierendag fotoshoot

afgelopen weekend was het dan zover.. deze knappe Teckels zijn toen op de foto gegaan en hebben daarbij geholpen met het steunen van KNGF via de actie.  wat een lekker weer hebben we daarbij gehad en wat een lieve hondjes. bedankt voor de gezelligheid en jullie steun en tot snel!

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.