Maureen Karremans

Benefiet voor het KNFG

( Lid van team: Luminary )

Hoi, ik ben Maureen! 

Ik ben leerling paraveterinair en voor mijn opleiding gaan wij actie voeren voor het goede doel. Mijn gekozen doel ik het KNGF, samen met Kelly, Kiara en Nynke vormen wij Luminary. Wij hebben allemaal op onze eigen manier ervaring met hulphonden.

Ik ben al jarenlang bevriend met een meneer  die hulp nodig heeft van een blindengeleidehond. Helaas is de hond recentelijk overleden aan de gevolgen van een tumor. Nu moet Peter een nieuwe hond zoeken, maar dat blijkt niet gemakkelijk te zijn. 
KNGF  helpt veel mensen zoals Peter, daarom hebben Kelly, Nynke, Kiara en ik het KNGF gekozen als goed doel voor ons schoolproject. 

Wij organiseren een benevietavond met muzikale begeleiding. Deze avond wordt erg gezellig, informatief samen met een loterij en veel lekkers. Allle donaties gaan naar het KNGF. 

15/07/2023
15:20

Jeroen

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.