Exclusieve Sponsor pup

Mijn vrijheid, mijn leven, mijn geleidehond

Mijn leven is zoveel beter geworden door mijn geleidehond(en) dat ik heb besloten om 1 van mijn zelf gemaakte beelden te verloten onder de donateurs van deze actie voor KNGF Geleidehonden. Ik doe dit om mijn steentje bij te dragen aan de opleiding van de verschillende honden, nu en in de toekomst. Geleidehonden opleiden voor mensen met diverse beperkingen.  

Het beeld dat ik heb gemaakt is van Albast. Het stelt mijn innerlijk beeld voor van de zee, een golf, een schelp. Mijn gevoel van totale vrijheid. Door mijn blindengeleidehond ben ik in staat om zelfstandig naar het atelier te lopen (4,5 km heen en 4,5 km terug) waardoor ik niet met de taxi (er gaat geen bus heen) hoef te reizen. Ik kan praktisch overal zelfstandig komen met mijn geleidehond. Ze brengt mij echter nog veel meer, haar trouw en liefde, ze is een geweldig maatje. Ze ontlast mijn echtgenoot, omdat hij niet meer bang is wanneer mijn geleidehond en ik samen op stap gaan. Ik reis met mijn geleidehond heel wat zelfstandig af en geef met veel plezier lezingen door het land heen over diverse onderwerpen. Lees over onze vele avonturen op ons blog www.minthe-wendy-elisabeth.nl

Als ik het hele bedrag bij elkaar krijg verloot ik het beeld onder 1 van de donateurs. Bovendien zal ik als troostprijs de exclusieve sponsor pup, waar ik persoonlijk alle verhalen over zal ontvangen, delen met tien andere mensen (als troostprijs). 

Dank voor uw steun! 

29/12/2022
14:48

Bart

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.