Eva Sterk

Nieuwe aanhanger voor de puppyspullen

( Lid van team: Aanhangwagen puppyspullen )

Hallo iedereen, 

Welkom op de actiepagina van Eva Sterk en Tamara van der Wagen, twee jonge meiden van de afdeling Puppy- en Pleeggezinnenzorg (PPZ) van KNGF Geleidehonden. Sinds ruim een jaar werken wij samen op dezelfde afdeling, maar wij zijn ook wel eens samen in het wild te bewonderen. Zowel in een restaurant, op een festival en in de kroeg onder het genot van een hapje en een drankje, alswel met onze hondjes in de bossen. Graag willen wij jullie dan ook voorstellen aan onze twee kanjers: Matts en Joy. Matts is een Golden Retriever reu van ruim 1,5 jaar en Joy een Mechelse Herder teef van bijna 4 jaar. 

Een paar weken geleden is het idee ontstaan om onze wandelingen iets te intensiveren en samen te gaan trainen voor de speciale editie van de Dog Survivalrun in Zeewolde op zaterdag 21 april 2018. Naast de conditionele uitdaging voor zowel onszelf als de honden, willen wij daar nog een extra uitdaging aan vast koppelen. Met deze run willen wij geld ophalen voor een nieuwe aanhanger voor KNGF Geleidehonden. De aanhanger is onder andere nodig om werpkisten, kennelpanelen en overig nestmateriaal van KNGF Geleidehonden te vervoeren naar onze fokgastgezinnen. Daar KNGF Geleidehonden in de toekomst wil blijven groeien en ontwikkelen zou een tweede aanhanger veel logistieke vervoersproblemen vereenvoudigen. Helpen jullie ons mee om het streefbedrag op te halen? Doe dan snel een donatie om ons te sponsoren! Daarnaast zijn jullie natuurlijk ook van harte welkom om ons zaterdag 21 april aan te komen moedigen in Zeewolde en live te zien of wij de eindstreep ook daadwerkelijk halen! 

Liefs van Eva en Tamara

 

17/04/2018
08:44

Patricia

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.