Kelly Van Wanrooij

Spinningmarathon @ deMIX Fitness Almere

Op 29 oktober organiseer ik in samenwerking met deMix Fitness Almere een 6 uur durende spinningmarathon om zoveel mogelijk geld op te halen voor de financiering van buddyhonden voor veteranen met PTSS. 

Sommige (oud-) militairen kampen met angstaanvallen, nachtmerries, slapeloosheid, sociaalisolement en andere posttraumatische stressstoornis- klachten (PTSS)

Een speciaal getrainde buddyhond van KNGF geleidehonden kan een oplossing zijn. Deze zorgt voor rust, regelmaat en meer bewegingsvrijheid. Ook kent de buddyhond PTSS praktische vaardigheden waarmij hij zijn baas ondersteunt. Zo kan hij bijvoorbeeld zijn baas wekken bij nachtmerries. 

Fiets jij samen met ons mee? 

Je kan je per uur inschrijven.

Leden van deMix Fitness; via de Mywelnessapp

Niet Leden; neem contact op met de Mix Fitness Almere 

 

Help ons zoveel mogelijk geld op te halen! 

08/11/2022
20:29

Anoniem

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.