Carolien Ruijs Ruijs

Kaatje&Mup komt in actie

Joy is al 11 jaar mijn grootste steun en toeverlaat tijdens mijn worstelingen met een PTSS, ADHD en Asperger (hoogfunctionerend autisme). Heb zoveel steun, liefde en ook echt hulp weten te ervaren van zo’n lief klein Jack russeltje. Dat heeft voor mij echt zo’n wereld van verschil gemaakt en dat gun ik echt veel meer mensen.

In september gaan Kaatje&Mup de Fisherman’s trail wandelen in Portugal. We bieden hierbij een DIGITALE BELEVING aan via onze website www.kaatjemup.nl. Waarmee we onze abonnee;s dmv blogs, vlogs, foto’s, livestream en livetrackingmeenemen op ons avontuur. Een percentage van alle opbrengsten doneren we aan de KNGF. Want we gunnen iedereen met oa PTSS en adhd en/of autisme zo’n lieve Mup.

0 m
van mijn doel 300 km
28/08/2022
14:55

John

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.