Halloween Hondentocht

Wandelt jouw hond ook zo graag? Loop dan mee met onze Halloween Hondentocht en laat je viervoeter sponsoren. Op deze manier heeft hij een leuk uitje én steunt hij de opleiding van onze geleidehonden.

De Halloween Hondentocht vindt plaats op zaterdag 28 oktober in het Amsterdamse Bos. KNGF Geleidehonden zet een zinnenprikkelende route uit waarlangs van alles te beleven zal zijn.

Elke hond mag meewandelen, mits hij zich heeft laten sponsoren voor minimaal €48. Dit bedrag staat symbool voor een week training en verzorging van een geleidehond in opleiding.

Doet jouw hond ook mee? Vul dan eerst het aanmeldformulier op www.geleidehond.nl/hondentocht in en maak vervolgens op deze website een actiepagina aan zodat iedereen jouw hond kan sponseren. 

De actiepagina maak je via de gele button rechts. Daarbij geef je een streefbedrag aan dat je zou willen ophalen om KNGF Geleidehonden te steunen. Dit is dus minimaal €48, maar het mag uiteraard ook meer zijn!

Als de pagina eenmaal is aangemaakt kun je de actie eenvoudig delen via social media zoals Facebook en Instagram, maar ook via mail. Op deze manier kun je vrienden, familie en collega’s vragen jouw trouwe viervoeter te sponsoren tijdens zijn heldentocht tijdens de Halloween-wandeling.

Wil of kun je niet meelopen, maar wil je ons wel steunen? Dat kan natuurlijk ook. Via de Doneer nu-button kun je een donatie overmaken. Alvast bedankt!

Anika Blessing

a.blessing@geleidehond.nl

0204969333

06/11/2017
11:14

Anoniem

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.