Yvette Keij

Help Rowan KNGF helpen!

Dit mooie doel wil Rowan graag steunen. Hij hoort zoveel ontroerende verhalen hoe andere honden waaronder een aantal kinderen van hem mensen kunnen helpen dat hij graag zijn pootjes strekt tijdens de Halloweentocht! Helpen jullie hem?

26/10/2018
22:54

Monique

Bekijk alle
  Bekijk alle
27/10/2018 | 20:16

De halloweentocht!

Vandaag de halloweentocht gelopen. Wat was het leuk! Bos mooi verlicht door alle lampjes. Heerlijke marsmallow op de heuvel. Glaasje bloed bij het Zombie café. Trick or treat, Rowan maar een kunstje laten doen en met een zak snope konden we weer verder. Langs de heksen, vleermuizen en grafzerk. Alles zag er super uit. De 5 km vlogen voorbij. Dank aan de sponsors dat we mee konden doen en met het opgehaalde geld kan weer een stukje van de opleiding van geleide- of assistentiehonden bekostigd worden.

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.