When i needed a hand i found your paw.🙏

Sheila Bordewijk

( Lid van team: Team Mowgli  )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 800 (98%)

Ik ben Kngf zo dankbaar. 

Nadat ik Ptss opliep tijdens mijn werk bij de politie is mijn wereld zo klein geworden. 

Met mijn buddyhond is mijn wereld weer groter geworden en mijn vertrouwen gegroeid. Het is zo knap wat de hond voor mij doet. Dit heeft alles te maken met begrip voor Ptss en het vermogen van Kngf om de honden dit te leren.

Op deze manier kan ik wat terug doen. 

De donaties komen in goede handen. Over alles is zo goed nagedacht. 

Bekijk alle
03-11-2019 | 07:11 Ik heb Sheila al een tijdje niet gezien maar ik ken Sheila van vroeger en ik zie haar niet voor me als een persoon met 3 jaar de gordijnen dicht maar als een lachebekkie. Ik hoop dat haar rugzak op wat voor manier een plek kan krijgen zodat de lach weer overwint.
25-10-2019 | 12:34
21-10-2019 | 21:49
16-10-2019 | 17:59 Ik weet van een collega wat het is om ptss te hebben. Een hond, Mowgli, kan jou zoveel meer bieden, onvoorwaardelijke liefde en trouw en warmte. Op Mowgli Kun je vertrouwen en dat is ook moeilijk. Mensen zien aan de buitenkant niet wat jij vanbinnen voelt en dat kan soms kwetsend zijn. Een hond oordeelt niet en is er altijd. Jouw vriend en kameraad. Ik doe mee voor de liefde die jij van Mowgli krijgt.
14-10-2019 | 07:33 Omdat ik Sheila een warm hart toe draag ❤
Bekijk alle

Dit dus.

14-10-2019 | 07:23 Wat Mowgli voor mij doet: Hij zorgt dat ik weer vertrouwen heb om naar buiten te gaan.  Hij gaat tegen mij aan lopen als ik angstig ben. Hij voelt aan als ik een paniekaanval krijg. Gaat dan langzamer lopen waardoor ik rustiger ga ademhalen  Maakt ruimte voor me. Zodat mensen niet onverwacht bij mij in de buurt kunnen komen. Hierdoor schrik ik nl en ontstaat een paniekaanval. Bij de kassa gaat hij achter me staan zodat mensen niet op kunnen dringen omdat ze haast hebben. Hierdoor ontstaat een paniekaanval.  Hij is allert en kijkt of alles oké is. Hierdoor kijk ik niet steeds om me heen en ben ik rustiger. Hij negeert andere honden. Ook al grommen blaffen of bijten ze naar hem. Als hij vind dat ik te druk ben gaat ie met zijn kop of poot op me liggen. Hierdoor wordt ik rustig. Op elke plek in huis loopt hij mee. Om me in de gaten te houden. Bij wc en douche kruipt hij in zijn mand. Bij nachtmerries wekt hij mij voordat ik heel diep in de droom zit. Gaat dan tegen mij aan liggen zodat ik rustig wordt en weer kan slapen. Als dat niet lukt gaan we uit bed en beneden wat drinken. Bij herbeleving springt hij tegen mij op om me weer terug te halen. Daarna pakt ie vaak een speeltje om mijn aandacht weg te halen. Ik realiseer me nu ook dat ik deze dingen heb en kan er nu wat aan doen Enz enz enz
Lees meer