Saskia Regtien

Help je Laidah mee het pad te verlichten?

Ze heeft ook het "Halloween-stokje" van Lanka overgenomen... 💫

KNGF Geleidehonden organiseert op zaterdag 27 oktober 2018 de Halloween Hondentocht in het Amsterdamse Bos.

Samen gaan wij als nieuw team de uitdaging aan om ook dit jaar een mooi sponsorbedrag bij elkaar te krijgen door de tocht van 5 km in het donker te lopen (rennen?)    

Halloween, op 31 oktober, is een feest van duisternis en verlichting. In de donkere dagen voor Kerst is een gidslicht noodzakelijk om je weg door het donker te vinden. 

De honden die zich laten sponsoren voor de geleidehonden, dragen tijdens de wandeltocht een verlichte halsband waarmee zij het pad van hun baas verlichten. Zij doen voor één dag hetzelfde als onze geleidehonden dag in dag uit doen; ‘het pad van hun gehandicapte baas verlichten’. Het sponsorgeld gebruikt KNGF Geleidehonden om de opleiding van de geleidehonden te betalen.    

Het minimale sponsorbedrag voor deelname van Laidah is € 50,- en is genoeg voor een week verzorging van een geleidehond in opleiding, maar stiekem hopen we dit bedrag met onze actiepagina minstens te kunnen verdubbelen  🐾🐾🐾🐾

 

22/10/2018
20:48

Wendy

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.