Saskia Regtien

Help je Lanka mee gidsen?!

Ik ervaar dagelijks hoe bijzonder hulphonden voor jong en oud kunnen zijn.

Halloween – op 31 oktober – is een feest van duisternis en licht. In de donkere dagen voor kerst is een gidslicht noodzakelijk om je weg door het donker te vinden. De honden die zich laten sponsoren voor KNGF Geleidehonden dragen een verlichte halsband waarmee zij het pad van hun baas verlichten. Zij doen voor één avond/middag hetzelfde als geleidehonden dag in dag uit doen; ‘het pad van hun gehandicapte baas verlichten’. 

Daarom wil ik je vragen om Lanka en mij te sponsoren. Wij willen op 28 oktober a.s. tijdens de Halloween Hondentocht door het Amsterdamse Bos dat lichtje in de duisternis zijn, dat de geleidehond dagelijks is.

Lanka mag meewandelen, mits zij zich heeft laten sponsoren voor minimaal € 48. Dit bedrag staat symbool voor een week training en verzorging van een geleidehond in opleiding. 

Hoe mooi zou het zijn als wij voor de hele maand oktober iets kunnen betekenen? Dit zijn 4 weken en daarom is mijn streefbedrag 192 !. 

Natuurlijk hopen we op veel meer, maar dit bedrag zou al gewèldig zijn! 

Help je mee?

25/10/2017
18:27

Fred

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.