Ruud Bruggeman

1500 kilometer voor de KNGF

Ik ben nu 79 jaar oud, en na een heupoperatie ten gevolge van mijn chronische leukemie licht gehandicapt met lopen. Ik heb veel gelopen in mijn leven, ook pelgrimstochten vanuit Zoetermeer naar Santiago, Rome, Istanbul en Medjugorje in Bosnië, maar nu kan dat niet meer. Maar ik kan nog wel lopen en ben daar zielsdankbaar voor. Mijn vrouw GerVa voedt al 11 jaar blindengeleidehonden op voor de KNGF. Ik ben erg trots op haar en ik vind dat fantastisch werk, dat ik graag met mijn eigen mogelijkheden wil steunen.

Ik ga nu vanaf 1 januari 2021 elke week één dag een wandeling maken van ca. 15 km, dan heb ik in 2 jaar 1500 km gelopen. Wie dat een mooi plan vindt kan mijn actie sponsoren met 1 of meer cent per gelopen kilometer! Je kunt je daarvoor bij mij als sponsor opgeven op mijn e-mailadres: ruud.bruggeman@planet.nl

Elke drie maanden zal ik je dan een e-mail sturen met het aantal gelopen kilometers (zal elke keer zo'n 200 km zijn), met verzoek om je gesponsorde bedrag over te maken (dat gaat ook via deze actiepagina). Beter dan pas na afloop in één keer, want zo blijven die bedragen niet al te groot.

Als je wilt kun je natuurlijk ook een bedrag doneren via deze actiepagina, onder de knop: Doneer nu.

Op de blog van de actiepagina kun je blijven volgen wat en waar ik al elke week gelopen heb. Klik daarvoor op de  knop: Laatste blogs / Bekijk alle.

GerVa heeft onlangs op 15 november 2021 weer een nieuw pupje, geleidehond in opleiding, van KNGF gekregen. Hij heet Mikah. In het afgelopen jaar is er al zoveel gedoneerd, dat wij in overleg met KNGF hebben mogen besluiten om met dat geld Mikah te bestemmen tot, zoals dat heet bij KNGF, Exclusieve Adoptie Hond (EAH). Hij is dus nu feitelijk jullie adoptiehond. Dat betekent ook dat jullie periodiek een verslagje zullen krijgen, waarin jullie de vorderingen van Mikah kunnen meebeleven. De komende donaties voor het nu volgende deel van mijn sponsoractie (ik ben nu ongeveer op de helft) zullen dan bestemd worden voor de periode van de vervolgopleiding bij KNGF, tot en met de uitreiking van Mikah aan de a.s. cliënt.

Bovenstaande foto is gemaakt bij KNGF bij de overhandiging van Mikah aan GerVa.

 

13/06/2022
13:35

Willem

Bekijk alle
  Bekijk alle
18/06/2022 | 10:24

Pauzeknop

Lieve mensen, mijn sponsorlopen staat nu even in de pauzestand, in verband met rugklachten. Hopelijk kan de resetknop ook weer binnen niet al te lange tijd worden ingedrukt. Jullie horen dan weer van me. Liefs, Ruud

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.