Martin Kombrink

5.000 km voor de buddyhonden van KNGF Geleidehonden

Meer informatie

Martin loopt van April tot Oktober 2021 de Continental Divide Trail; een tocht van 5000 km door de Rocky Mountains van Mexico naar Canada. Met deze voettocht zamelt hij geld in voor de buddyhonden van KNGF Geleidehonden. Martin weet door zijn werk bij politie en defensie, hoe verwoestend PTSS kan zijn. Een buddyhond haalt mensen met PTSS uit hun sociale isolement en helpt bij praktische zaken, zoals zijn baas wekken bij een nachtmerrie.

Kom in de benen voor geleidehonden
Martin nodigt anderen uit om ook een actie te starten en in Nederland 5.000 kilometer te lopen. Dat mag in één keer, in delen, alleen of met meerdere mensen tegelijk. Verschillende teams kunnen verschillende afstanden afleggen. Het maakt niet uit of je 5 of 25 kilometer loopt: als we samen maar op 5000 kilometer uitkomen.

Wil jij bijdragen aan de campagne voor de buddyhonden van KNGF Geleidehonden? Dat kan via de volgende manieren:

Kom in actie
Martin wil met zijn actie mensen inspireren om actief te worden voor KNGF Geleidehonden en samen geld op te halen voor de buddyhonden. Jij kunt via onderstaande knop een eigen actie aanmaken en alleen of in een team kilometers wandelen voor KNGF. Met jouw actie kun jij je laten sponsoren en zo geld inzamelen voor KNGF. Zodat we ook in Nederland 5.000 kilometer bij elkaar lopen voor KNGF Geleidehonden. Hoeveel kilometer draag jij bij? Creëer direct je eigen actie via onderstaande knop:
Start actie

Deel mijn verhaal
Help Martin met het vertellen van zijn verhaal en het behalen van zijn doel door deze campagne te delen met vrienden, familie en kennissen. Klik op de deelknop links onderin en deel de campagne via één of meerdere van je sociale kanalen en laat je horen!

Doneer
Via de donatieknop hieronder kun je direct een donatie plaatsen voor deze campagne. Een donatie van 10 euro staat gelijk aan 1 kilometer van Martins wandeltocht. Liever via je telefoon doneren? Scan de QR-code.
Doneer nu

09/09/2021
22:45

Waheeds

Bekijk alle
  Bekijk alle
28/08/2020 | 11:56

Martin bereikt eindpunt Pieterpad

Hij heeft het gehaald! Een hittegolf van 18 dagen en een blessure weerhielden Martin er niet van om zijn tocht van meer dan 500 km over het Pieterpad deze week af te ronden. Na 17 wandeldagen en 2 dagen rust werd Martin bij de finish opgewacht door 3 geleidehonden in opleiding en hun puppypleeggezinnen. De zomertraining voor zijn tocht van 5.000 km over de Continental Divide Trail van Mexico naar Canada volgend jaar, werd hiermee feestelijk afgerond. Zomeruitrusting getestMartin: ‘Ik liep ruim 30 km per dag met een rugzak van ongeveer 12-14 kg. Dat moest ook wel, wil ik volgend jaar 5000 km kunnen afleggen. Naast lange etappes lopen, gebruikte ik mijn tocht over het Pieterpad om mijn zomeruitrusting te testen.’ Zijn volgende grote uitdaging wordt een wintertraining. Martin zoekt hiervoor nog de perfecte route, het liefst met sneeuw en koude temperaturen.Mooie tussenstandMartin loopt niet alleen voor zichzelf, maar hoopt tijdens zijn tocht ook aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de buddyhonden van KNGF. Bij het eindpunt van het Pieterpad werd bekendgemaakt dat Martin al meer dan €4.000,- voor de buddyhonden heeft opgehaald. Bekijk het filmpje waarin Martin iedereen bedankt voor de steun en support.  

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.