Marije Verlaat

Team Ollie

Ollie heeft gelukkig nog 1 oog over, maar samen willen we mensen helpen die niet kunnen zien. We willen graag 101 euro ophalen, omdat de 101 Dalmatiërs de lievelingsfilm van Ollie is ;) Dat is niet geheel toevallig want Ollie komt net als de Dalmatiër oorspronkelijk uit Kroatië...

17-9-2017 Ondertussen zijn we al ver over ons streefbedrag heen, maar als je het ons vraagt moeten we samen veel meer geld op kunnen halen toch? Sorry, lieve familie, vrienden, collega's, teamgenoten, kennissen en buren voor mijn commitment voor deze actie, maar als je iets doet moet je het goed doen. 
Iemand nog ideeën voor een leuk Halloween kostuum?

28-9-2017 Afgelopen woensdag stonden Ollie en ik in de Steenwijker Courant, ik hoop dat mensen dat lezen en dan wat willen doneren. Vandaag heb ik iets geplaatst op de Facebook pagina van Idemo, bij stichting hebben wij Ollie geadopteerd.

 

28/10/2017
11:49

Sandra

Bekijk alle
  Bekijk alle
28/09/2017 | 18:03

Stukje in de Steenwijker Courant : 5 vragen aan Marije Verlaat

  5 vragen aan Marije Verlaat Geplaatst op dinsdag 26 september 2017 15:10 Marije Verlaat en haar hond doen mee aan een sponsorloop . © Eigen foto   Steenwijk - Op zaterdag 28 oktober wordt in het Amsterdamse Bos de Halloween Hondentocht gehouden, een sponsortocht voor KNGF geleidehonden. Marije Verlaat uit Steenwijk doet mee, samen met haar hond Ollie.   1. Wat is de Halloween Hondentocht precies?  De tocht wordt georganiseerd door KNGF Geleidehonden, waarbij de viervoeters gesponsord worden. Zo hebben de baasjes en hun honden een leuk uitje, en steunen zij de opleiding van de geleidehonden.  2. Waarom doen jij en Ollie mee? Elke hond mag meewandelen, mits hij zich heeft laten sponsoren voor minimaal €48. Dit bedrag staat symbool voor een week training en verzorging van een geleidehond in opleiding. Ollie heeft maar 1 oog, gelukkig kan hij zich daar goed mee redden. Samen willen we mensen helpen die niet kunnen zien. Er is bijna 10.000 euro opgehaald en wij staan inmiddels in de top 5.  3. Gaan jullie helemaal in stijl deelnemen aan de tocht? Jazeker, we zijn nog op zoek naar een leuke outfit in Halloween-stijl. Suggesties zijn welkom! 4. Hoeveel sponsorgeld heb je tot nu toe opgehaald? Het streefbedrag was eerst 101 euro, omdat 101 Dalmatiërs de lievelingsfilm van Ollie en mij is, haha. Dat is niet geheel toevallig, want Ollie komt net als de Dalmatiër oorspronkelijk uit Kroatië. Inmiddels hebben we al meer dan 300 euro bij elkaar, maar daar mag zeker nog meer bij. Het fokken, verzorgen en opleiden van geleidehonden kost namelijk veel geld; er is 2 jaar intensieve verzorging voor nodig. De speciaal getrainde hond wacht een belangrijke taak: ze vergroten het levensgeluk en de bewegingsvrijheid van mensen met een beperking. 5. Hoe kunnen mensen jullie sponsoren?  Dat kan via www.actievoorgeleidehonden.nl/actie/marije-verlaat. Namens iedereen die een geleidehond nodig heeft: bedankt!

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.