Laurence Koetsier

GANBATE RALLY TÆM DESU VOOR KNGF!

( Lid van team: GANBATE RALLY TÆM DESU VOOR KNGF! )

Meer informatie

Wij, Christian en Laurence, zijn al sinds zo lang we ons kunnen herinneren beste vrienden. Deze zomer komt een jongensdroom van ons uit. Samen rijden we 8500 km een rondje om de Baltische Zee, de Baltic Sea Rally, via Denemarken, Zweden, de Noordkaap, Finland, Rusland, de Baltische staten en de finish in Berlijn.

Voor ons een fantastische ervaring, maar dat willen we graag delen door hiervoor ook geld in te zamelen voor een goed doel.

We willen graag geld inzamelen voor KNGF geleidehonden. Deze honden helpen mensen met een visuele, lichamelijke of verstandelijke beperking om meer van de wereld te kunnen ontdekken.

07/06/2018
10:13

Luc

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden wil heel veel mensen helpen met een speciaal opgeleide hond. Het fokken, verzorgen en opleiden van geleidehonden kost veel geld en bestaat uit twee jaar intensieve verzorging. Dat is nodig, want de speciaal getrainde hond wacht een belangrijke taak; het vergroten van het levensgeluk en de bewegingsvrijheid van mensen met een beperking. Als maatschappelijke organisatie is KNGF Geleidehonden grotendeels afhankelijk van giften en nalatenschappen. Jouw steun is dus zeer welkom.