Kelly Meijer

Buddy voor KNGF geleidehonden

Samen met mijn baasjes zet ik mijn beste pootje voor om geld op te halen voor KNGF geleidehonden. Wil jij mij hierbij helpen?

Nu zul je je vast afvragen hoe ik hier zo op kom.... Mijn baasjes hebben vaak verteld hoeveel geleidehonden kunnen betekenen voor de cliënt maar ook hoeveel de opleiding van pup tot geleidehond kost. Toen ik dit hoorde wilde ik gelijk iets doen om het KNGF te steunen, maar hoe...??

En toen was daar ineens de halloween hondentocht, een uitgelezen kans om eindelijk iets te kunnen doen voor KNGF geleidehonden. Gelukkig waren mijn baasjes al snel overtuigd en lopen wij mee!

Nu moet ik alleen nog opzoek naar mensen die mij graag willen sponseren. Dus wil jij mij helpen om geld op te halen voor KNGF geleidehonden? Iedereen alvast super bedankt namens mij en mijn baasjes!

27/10/2018
18:01

Raymond&lotte

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.