Kunstveiling Expositie "Mengen, in een wereld als een schilderij"

De Wendakker Hoogeveen
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (100%)

Hoogeveen - Het was een drukte van belang in De Wendakker. Vijftien schilderijen werden geveild voor het goede doel, KNGF geleidehonden. Er werd een prachtig bedrag opgehaald.

De schilderijen zijn gemaakt door cliënten van de Wendakker. De Wendakker bied dagbesteding aan mensen die extra zorg, structuur en ondersteuning nodig hebben. De veiling was de afsluiting van de expositie 'Mengen, in een wereld als een schilderij'. Dit project bestond buiten de veiling uit een expositie en een voorlichtingsmiddag van hulphonden.

De veiling, het klapstuk, werd gepresenteerd door zangeres Maggie Macneal. Buiten de presentatie verraste ze de gasten ook met een muzikaal intermezzo, "Terug naar de kust' een nummer dat gerekend mag worden als een standaardwerk binnen de lichte muziek. Er was meer om muzikaal van te genieten. Jason Staal zong het themalied 'In een wereld als een schilderij', dat door de cliënten en familie uit volle borst werd meegezongen. Dit themalied is speciaal voor deze actie geschreven door Jason Staal op tekst van Jan- Simon Minkema.

Een prachtige middag die de cliënten van de Wendakker de mogelijkheid gaf te schitteren met hun schilderkunst ( zie de foto's) en bovenal een bijdrage te leveren aan een goed doel.

We gaan door, buiten het sparen van doppen, zullen we via dit actieplatvorm geld inzamelen voor KNGF geleidhonden. Beste mensen, blijf doneren, het doel is buitengewoon sympathiek en noodzakelijk.

Bekijk alle
03-03-2016 | 14:43 Vijftien schilderijen werden geveild voor het goede doel, KNGF geleidehonden. Dit prachtige bedrag werd deze dag opgehaald!