Esther en Ilse Lub Heinsman

KNGF Rally 2020 Mysteryroads

Doneer nu
Meer informatie

Wij zijn Esther Lub en Ilse Heinsman. Beiden werkzaam voor Rabobank Nederland. Wij hebben een passie voor autorijden en goede doelen. Dit combineren wij 1 keer per jaar met elkaar. Wij zijn ambitieuze dames op zoek naar avontuur.

Begin dit jaar zijn wij door 13 landen via de Noordkaap gereden voor Het Nationaal Ouderenfonds. Met dank aan diverse sponsoren hebben wij € 6.500 euro kunnen doneren aan het Nationaal Ouderenfonds.

Komende winter gaan wij opnieuw op pad! Dit keer rijden wij mee met Mysteryroads (www.mysteryroads.nl) en nu richting Schotland, Engeland en Ierland. In een tocht van 8 dagen gaan wij opnieuw het avontuur aan met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. U kunt ook al mee lezen op onze eigen website www.ascoldasfire.nl.

20/10/2019
16:59

Esther en Ilse

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden wil heel veel mensen helpen met een speciaal opgeleide hond. Het fokken, verzorgen en opleiden van geleidehonden kost veel geld en bestaat uit twee jaar intensieve verzorging. Dat is nodig, want de speciaal getrainde hond wacht een belangrijke taak; het vergroten van het levensgeluk en de bewegingsvrijheid van mensen met een beperking. Als maatschappelijke organisatie is KNGF Geleidehonden grotendeels afhankelijk van giften en nalatenschappen. Jouw steun is dus zeer welkom.