Clarissa de Vries

(voor) de helden op 4 poten

( Lid van team: (voor) de helden op 4 poten )

Meer informatie

Drie jaar geleden zijn wij met deze traditie gestart met alleen Rafiki, vorig heeft Zazu ons team versterkt en dit jaar hebben we er nog een teamlid bij, Jamsa van Bram en Carla Stouthart gaat samen met haar vriendjes meelopen voor dit ontzettend goed doel.

Samen willen zij zoveel mogelijk opleidingensweken voor de geleidehonden van het KNGF bijelkaar verzamelen.

De rust en behendigheid van de geleidehonden die wij elke dag in de hectiek van het openbaar vervoer zien, is zeer bewonderingswaardig. Ze geven een stuk onafhankelijkheid aan hun baasjes wat wij ons bijna niet kunnen voorstellen. De training van deze honden is lang, intensief en duur, maar zeer noodzakelijk. Helpen jullie Rafiki, Zazu en Jamsa mee om zoveel mogelijk geld voor deze opleidingen bijelkaar te lopen??

25/10/2019
19:11

Jan-Willem

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden wil heel veel mensen helpen met een speciaal opgeleide hond. Het fokken, verzorgen en opleiden van geleidehonden kost veel geld en bestaat uit twee jaar intensieve verzorging. Dat is nodig, want de speciaal getrainde hond wacht een belangrijke taak; het vergroten van het levensgeluk en de bewegingsvrijheid van mensen met een beperking. Als maatschappelijke organisatie is KNGF Geleidehonden grotendeels afhankelijk van giften en nalatenschappen. Jouw steun is dus zeer welkom.