Carin Booij

Halloween hondentocht - Amsterdamse bos

Gisterenavond was het dan zover, de halloween hondentoch kon beginnen! Afgesproken met een gezellige groep om met z'n allen te lopen, de sfeer zat er meteen goed in.

De wandelroute was aangekleed met kaarsjes, lampjes, pompoenen, hier en daar een skelet, spinnewebben, spoken in de boom, een koppel verdwaalde zombies (ieks) en allerlei andere enge creaties. Onderweg werden we regelmatig getrakteerd op een hapje en drankje en ook de honden werden natuurlijk niet vergeten, o.a. tijdens het trick and treat spel konden ze een zakje koekjes verdienen. Aan het eind van de wandeling nog even langs de waarzegster geweest en warme poffertjes gegeten. Kortom een superleuke avond gehad!

Dank allemaal en mijn speciale dank voor onze sponsors!!

19/09/2018
21:50

Bertine / ProScript Services

Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.